Lokale Marktverkenning

Een eigen bedrijf starten? Een bedrijf overnemen? Een nieuwe vestiging beginnen? Dan ga je goed voorbereid aan de slag. Een vestigingslocatieonderzoek is duur. Zelf doen kost veel tijd. En dan nog. Algemene informatie over je branche is nog wel te vinden, maar weer niet voor de regio die je op het oog hebt. En hoe weet je welke informatie een betrouwbaar beeld geeft?
Neve Consultancy biedt je de mogelijkheid op, lokaal niveau voor jou een Marktverkenning uit te voeren.


Dit Lokale Marktverkenningsrapport is een verrassend alternatief. Het resultaat is een rapport dat specifiek voor jouw bedrijf en jouw regio, persoonlijk, snel, gemakkelijk, goedkoop en van hoge kwaliteit! Bestel je persoonlijke Lokale Marktverkenning en binnen enkele dagen ontvangt u uw persoonlijke Marktverkenningsrapport via Neve Consultancy.

EIM (Economisch Instituut Midden- en kleinbedrijf) heeft Instant Brancherapport beoordeeld op de kwaliteit van de gehanteerde bronnen en de bruikbaarheid voor ondernemers. EIM geeft het oordeel zeer positief en kent daarmee haar Keurmerk toe de Lokale Marktverkenning.


Het resultaat van de marktverkenning is een 30 pagina's tellend rapport dat op bais van kwaliteitsbronnen resultaten presenteert over jouw branche, vestigingsgebied, concurrenten en klanten. Het zoomt zeer nauwkeurig in op jouw situatie.


Het Lokale Marktverkenningsrapport is:


Met 4 thema's en 40 indicatoren

Het Lokale Marktverkenningsrapport heeft 4 thema's: Sector & Branche, Vestigingsgebied, Concurrenten en Klanten in verzorgingsgebied en bijna 40 indicatoren. Je hoeft geen statisticus te zijn om het rapport te begrijpen. Indicatoren worden voorzien van een duidelijke uitleg en een waardering van zeer negatief tot zeer positief.
Waarderingen worden overzichtelijk weergegeven in kleur, grafiek en getal. In de samenvatting zie in een oogopslag hoe groot de kans op succes is voor jouw onderneming op basis van de gebruikte gegevens. Als eenmaal de marktverkenning is gemaakt kunnen we heel eenvoudig en voordelig wijzigingen aanbrengen in branche, vestigingsgebied of verzorgingsgebied.

Kosten

De kosten van een uitgebreide Lokaal Marktverkenningsrapport inclusief toelichtingen en aanvullingen van de adviseur zijn slechts € 349,50 excl. BTW.
Contact